Votre carte est bloquee
Door: Marcelle
Blijf op de hoogte en volg Marcelle
27 September 2011 | Zwitserland, Lausanne
Trouwens, schreef ik zondagavond nog zo leuk dat het tegenwoordig echt te fris is om op een strandje te zitten, ben ik gisterochtend eerst zelf in het meer gaan zwemmen en ’s middags ben ik met de kinderen in Vidy op het strand geweest. En voor vandaag ben ik ook alweer aan het nadenken naar welk strandje we kunnen gaan! :D
Tot de volgende keer, dan doe ik weer een uitgebreid lang verhaal, zoals gewoonlijk;)
Liefs!
27 September 2011 - 09:58
Martine:
Wow wat een snelle oplossing voor je pas. Volgens mij is het hier zelf zo dat je een nieuwe pas moet aanvragen maar weet het niet zeker. van de week weer ff skypen?
liefs -
27 September 2011 - 10:56
Suze:
Sjongejonge, maak ons maar weer jaloers met je strandverhalen! Al schijnt hier het zonnetje nu ook enigzinds ;) Liefs!
ps. In zwitserland is het pinpassysteem een stuk beter dan bij ons! -
02 Oktober 2011 - 15:19
Klik:
Zo zie je maar weer : de beren huizen niet alleen in Bern. Maar als je een portie zelfbeheersing opbrengt kom je een heel eind. En straks kun je wellicht weer uithuilen bij je ouders. Het ga je goed. Groetjes, Klik. -
02 Oktober 2011 - 15:41
Myrthe:
Haaj meid,
haha wat een belevenis van je pas.. Dan schik je je volgens mij ook rot inderdaad:).. Fijn dat je hem wel meteen die middag weer mee kon nemen!!
Maar hoe is het verder met je? Volgens mij vermaak je je daar prima:D.. Heerlijk zeg!!
Liefs Myrthe -
04 Oktober 2011 - 16:15
Maayke:
over 10 nachtjes ben je weer in nederland:D we gaan er wat moois van maken, ik heb er zin in!