Welkom in Zwitserland - Reisverslag uit Lausanne, Zwitserland van Marcelle Burbank - WaarBenJij.nu Welkom in Zwitserland - Reisverslag uit Lausanne, Zwitserland van Marcelle Burbank - WaarBenJij.nu

Welkom in Zwitserland

Door: Marcelle

Blijf op de hoogte en volg Marcelle

31 Augustus 2011 | Zwitserland, Lausanne

Na Steenwijk/Kallenkote uitgezwaaid te hebben kwam ik met Pauline met de trein aan op Schiphol. Daar hadden we samen geluncht en vervolgens moest ik mijn koffer kwijt zien te raken. Ik had al online ingecheckt, dus dit ging volledig zelfstandig. Mijn koffer ging in een soort bak, op het beeldscherm scande ik mijn boardingpass, mijn koffer werd gewogen en er kwam een sticker (met de tekst '23 kilo - heavy') uitgerold die ik er zelf op moest plakken en klaar was het! Echt een briljant systeem. Vervolgens namen Pau en ik afscheid en ging ik door de douane. Achter de douane heb ik een beetje rondgelopen. Omdat ik mijn oordopjes vergeten was, kocht ik nieuwe, kwam er vervolgens achter dat ze niet pasten in mijn telefoon, waardoor ik ze weer ging ruilen. Ach ja zo blijf je lekker bezig en schoot de tijd mooi op. Ik vloog met een KLM cityhopper en die ging mooi op tijd. Voor ik het wist vloog ik over de bergen, over het meer van Gèneve en was ik ook al geland. De vader en het oudste kindje van het gezin kwamen me ophalen en met de trein gingen we naar Lausanne.

Deze week is er nog een Spaanse kennis in huis, die voor de kinderen zorgt. Vanaf zaterdag krijg ik hier dus echt mijn kamertje.

Ik heb hier echt een fantastisch uitzicht op de bergen en op het meer. Nu het donker is, zie je zoveel mooie lichtjes:D

Het lijkt echt leuk allemaal en het is heel gezellig!

Liefs

• 31 Augustus 2011 - 20:32

Femmie:

Ga alsjeblieft morgen een foto maken van hoe het eruit ziet als je naar buiten kijkt over het meer! Ben zo benieuwd!!!

• 31 Augustus 2011 - 20:33

Martine:

vet leuk meid om te lezen.
    geniet van de eerste dagen!

• 01 September 2011 - 15:39

Fem:

ahhhhh wat mooi, nu nog even wandelen langs de mooie bomen rond het meer, fantastisch, we genieten met je mee

• 02 September 2011 - 11:08

Willy:

wens je veel plezier toe, en we volgen je....

• 04 September 2011 - 09:31

Klik.:

Een goed begin, houden zo !! Straks ook op de kinderen letten hoor.......

• 04 September 2011 - 15:37

Monique:

Hoi Marcelle,

Fijn dat je het zo naar je zin hebt in Zwitserland. Ik zal af en toe eens op je site kijken. Natuurlijk wens ik je ontzettend veel plezier. Geniet van alle nieuwe ervaringen die je op mag doen.

Monique

• 05 September 2011 - 07:50

Marian:

Hoi Marcelle,
    Nou dat ziet er niet gek uit! Wat een uitzicht zeg. Gelukkig voel je je al wat thuis. Heel veel plezier de komende tijd. Ik zal je volgen.
    Groeten van Marian.