De laatste week in NL
Door: Marcelle
Blijf op de hoogte en volg Marcelle
24 Augustus 2011 | Nederland, Kallenkote
Het gezin waar ik heen ga woont in Pully (ligt dichtbij Lausanne) aan het meer van Gèneve. Ze zijn half amerikaans (vader), half Vlaams (moeder) en hebben twee kinderen. Een jongen van 3 en een van 1. Ik kan bij hen gewoon Nederlands praten, ze wilden graag een Nederlandse au-pair voor het Nederlands van de kinderen. De vader spreekt zoveel mogelijk Engels met ze en op de creche krijgen ze Frans mee. Ik ga bij hen in huis wonen en zal daar een eigen slaapkamer en badkamer krijgen.
Nu de laatste week is aangebroken begin ik ook eindelijk echt te beseffen dat ik weg ga. Natuurlijk ben ik al een tijdje bezig met afscheid nemen en met iedereen voor het laatst iets leuks doen, mijn kamer is al een stuk leger en opgeruimder en ik heb al in mijn hoofd welke spullen ik straks echt moet gaan inpakken.
Ik ga jullie weer helemaal op de hoogte houden via deze site:D
Liefs, Marcelle
24 Augustus 2011 - 11:09
Martine:
leuk meid. Alleen is het nog wel Marcelle in Zweden je naam maar ja:P
ga je weer lekker volgend kuss -
24 Augustus 2011 - 11:23
Willy:
Nou daar gaat ze weer, wederom zullen we je weer missen, go for it girl, ga je volgen -
24 Augustus 2011 - 13:24
Fem:
Lieve Celly, wat heerlijk, aan het meer van Gèneve, ben helemaal blij voor je. We zijn er nu een beetje aan gewend dat je langere tijd weg gaat. Gelukkig kom je tussen door nog wel weer terug.
Je gaat het er vast geweldig hebben! Het is daar zoooo mooi! Liefs -
24 Augustus 2011 - 13:36
Suze:
Super meid, heel veel plezier, genieten hè! :) xxx -
24 Augustus 2011 - 13:46
Kelly:
Wauw Marcelle, wat gaaf!
Via welke au-pair site heb je dat gedaan? Ik heb ook tijden zitten denken om als au-pair weg te gaan, maar nooit de stap echt durven maken. :S Toch laat het me nooit helemaal los en aangezien ik ook niet goed weet wat de toekomst me brengt, ben ik nog steeds nieuwsgierig..hahaha!!
Heel veel plezier en ik ga je volgen!! Liefs Kelly -
24 Augustus 2011 - 15:24
Anne Marijn:
Bonjour Marcelle,
Bon, j'ai décidé d'écrire quelque chose en francais. De cette facon tu peux apprendre cette belle langue un petit peu :). Je te souhaite beaucoup de plaisir en Suisse! J'espere que la famille te plaira et que Geneve et ses environs te plairont aussi. Bref, beaucoup de plaisir la-bas, profite bien de ton séjour loin d'ici!
Bisous,
Anne -
30 Augustus 2011 - 16:46
Fem:
Daar gaat ze, we hebben je net helemaal uitgezwaaid! Veel liefs van ons!